Tijd voor een cadeau!

Want er is wat te vieren: Deze maand start het vijfde jaar van het bestaan van het Christelijk Spiritueel Centrum. En … start de tiende cursus meditatie. Vier jaar geleden is het centrum begonnen bij de start van de jaarlijkse Maand van de Spiritualiteit. Een klein begin, vol visie…maar nog pril. Nu kunnen we dankbaar terugkijken en een nieuw jaar ingaan. Het vijfde jaar! Al honderden mensen hebben inmiddels de drempel genomen. Ook dit jaar mag ik jullie weer uitnodigen om tijd te maken voor jezelf, voor je hart. Dit maakt me dankbaar, en deze dankbaarheid wil ik met jullie delen. Daarom een cadeautje!

MAAK KANS OP 50% KORTING OP DE MEDITATIECURSUS! 
Deel met mij waarom jij het nodig hebt om te leren stilstaan. Waarom jij de korting goed kan gebruiken. Schrijf je motivatie en waarom jij in aanmerking komt.

1e cadeau is: 50% korting op de cursus meditatie
(startend in januari 2019) ipv 299 euro is het nu 149,50 euro.
een 2e en 3e cadeau: een eigengemaakt knielbankje t.w.v. 22 euro*, om thuis stil te worden.
(*op te halen in het centrum.)

Stel je motivatie zo dat ik het kan publiceren, meedoen kan door een mail te sturen t/m 18 januari.
Op maandag 21 januari maken we de winnaars bekend.

Ken je iemand voor wie dit heel geschikt zou kunnen zijn, en die het financieel ook heel goed kan gebruiken? Stuur dit aanbod gerust door!

MEDITATIE IS STILWORDEN
Deze maandag begon de week in het centrum zoals altijd met het morgengebed, een begeleide meditatie vandaag op psalm 42 ‘zoals mijn ziel dorst naar God’. Woorden om binnen te laten komen, stil bij te staan. Is er bij mij dorst? Of niet, ben ik te druk? In de binnenkamer, de nieuwe meditatieruimte, is rust om stil te staan bij wat er binnenin je leeft… wat er speelt. Door stil te staan schep je de voorwaarden om te ontvangen, dat verandert je van binnen uit. Ik verlang ernaar om in het dagelijks leven steeds meer gevormd te worden door de liefde, Gods liefde. Dat is christelijke spiritualiteit. Kom ook ervaren!

DURF JIJ HET AAN?

Deze maand zijn er wel 3 nieuwe kansen om  onder deskundige begeleiding van Tjitske Volkerink te starten met mediteren. Cursus Meditatie
Breng je geest tot rust door meditatie: lees meer over meditatie en mindfulness vanuit Christelijke Spiritualiteit.