Ook jij kan leren handen te masseren

Een handmassage kan ontzettend fijn zijn en heeft tal van voordelen. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer mensen geïnteresseerd zijn in het geven van handmassages. Gelukkig kun je dit nu leren tijdens de workshop ‘Helende Handen’.

Tijdens deze workshop leer je niet alleen hoe een handmassage werkt, maar ga je ook zelf aan de slag. Samen met een vriendin, dochter, zus of je (schoon)moeder kun je deze workshop volgen en genieten van het persoonlijke menselijke contact dat door aandacht en aanraking ontstaat.

Minder stress en meer liefde

Een handmassage kan niet alleen ontspannend zijn, maar kan ook bijdragen aan het verminderen van stress en angstgevoelens. Door het masseren van de handen wordt de doorbloeding gestimuleerd, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en de handen weer soepel aanvoelen. Ook kan een handmassage bijdragen aan het verminderen van pijnklachten, zoals bijvoorbeeld bij reuma.

Het mooie aan een handmassage is dat het niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel en geestelijk kan bijdragen aan het welzijn van een persoon. Door de persoonlijke aandacht en liefdevolle aanraking voelt degene die de massage ontvangt zich gezien en gewaardeerd.

Ontspannen met geur

Tijdens de workshop ‘Helende Handen’ wordt er ook aandacht besteed aan de geur die gebruikt wordt tijdens de massage. Een zorgvuldig uitgekozen geur kan bijdragen aan het ontspanningsgevoel en de ervaring van de massage nog intenser maken.

Na afloop van de workshop kun je ervoor kiezen om het handmassage pakket erbij te kopen, zodat je thuis verder kunt oefenen en anderen kunt laten genieten van een ontspannende handmassage.

Wil je ook leren te masseren?

Je hebt het gelezen: een handmassage kan ontzettend fijn zijn en kan bijdragen aan het welzijn van een persoon op verschillende vlakken. Wil jij leren hoe je een handmassage geeft? Boek hier de workshop ‘Helende Handen’ en ontdek hoe mooi het is om met eenvoudige middelen te zorgen voor troost, ontspanning, gezelschap en liefdevolle aandacht.

Lijkt het je leuk om dit cadeau te geven? Koop hier een cadeaubon.