Kennismakingsworkshop

NIEUWSGIERIG NaaR MEDITATIE?

Meditatie zorgt ervoor dat jij je gedachten tot rust brengt en je zintuigen inzet om echt in het hier en nu te zijn en stress los te laten. Door stilte en overdenking kunnen Bijbelteksten landen van je hoofd naar je hart. En leer je de stem van God verstaan in jezelf.

Wist je dat meditatie in de afgelopen 2000 jaar in de christelijke traditie een plek heeft gehad? Het is dus helemaal niet vreemd of bijzonder. Maar wat weet jij eigenlijk van mediteren? Ben je nieuwsgierig naar wat meditatie precies is? Wil je weten hoe je kunt mediteren of wat je ervan kunt verwachten?

KENNISMAKEN

Het Christelijke Spiritueel Centrum organiseert elke maand een avond waarin je kennis kunt maken met meditatie. Ontdek de vele voordelen van mediteren! Maak kennis met ons centrum en met Tjitske, die de meditaties begeleidt.

Tijdens deze avonden zal Tjitske meer uitleg geven over waar meditatie vandaan komt, hoe het ingezet wordt en waarom mediteren zo goed voor je kan zijn. Natuurlijk is er ook ruimte om al je vragen te stellen.

de volgende kennismakingsavond

“Als ik deze cursus niet had gedaan had ik er nu anders bij gezeten, gestressed en overspannen. In de cursus heb ik geleerd mijn gedachten tot rust te brengen.”

Laura

PRAKTISCH

KENNISMAKINGSWORKSHOPS

Data: 22 september en 6 oktober
Tijd: 19:30uur
Kosten: gratis
Begeleiding: Tjitske Volkerink

 

Smaakt de kennismakingsavond naar meer?
Dan kun je doorstromen in de Meditatiecursus. ‘Tijd voor je hart’.

 

aanmelden kennismaken meditatie
Meer over de Meditatiecursus