Een inspirerend avontuur naar persoonlijke groei met Inez

Inez heeft zich in maart 2023 aangesloten bij het team van Christelijk Spiritueel Centrum. Om tot het punt dat ze nu staat te komen, heeft zij een bijzonder inspirerende reis van zelfontwikkeling doorgemaakt. Met haar ervaring en passie voor essentiële oliën en coaching is ze vastbesloten anderen te helpen bij het ontdekken van hun eigen kracht.

Inez Bolks-Boxman, 48 jaar en moeder van vijf kinderen, heeft een unieke reis van persoonlijke groei doorgemaakt. Ze vertelt: “Na mijn burn-out, 2 jaar geleden, besloot ik dat het anders moest. Ik wilde niet terugvallen in oude patronen.” Zonder dat Inez het toen wist, was dit het begin van een prachtig avontuur.

Het begin van de reis

Nadat Inez dit voor haarzelf had besloten, begon ze in november 2022 met een coachopleiding om anderen te kunnen helpen. Ze is al 25 jaar goede vriendinnen met Tjitske en keek altijd al vanaf de zijlijn toe hoe Tjitske het Christelijk Spiritueel Centrum heeft opgezet. Vanaf februari 2023 ondersteunt Inez Tjitske met de administratie in het centrum.

Op dit punt vielen verschillende dingen samen voor Inez, wat resulteerde in een doorbraak in haar eigen leven. Na een periode waarin ze geen gebruik maakte van essentiële oliën, werd Inez herinnerd aan hun kracht door een kennis. Ze deelt: “Het herinnerde me eraan hoeveel baat ik in het verleden had gehad van de oliën, en dat ik dit was kwijtgeraakt.” Deze herinnering bracht haar ertoe om de oliën opnieuw te gaan gebruiken en haar ervaringen te delen.

Tijdens het Business event in maart 2023, gehouden in het Christelijk Spiritueel Centrum, realiseerde Inez zich dat het mogelijk is om een business op te bouwen met dōTERRA, waarin ze haar talent voor coaching en haar passie voor essentiële oliën prachtig kan combineren. Bij het Christelijk Spiritueel Centrum kreeg Inez de kans om dit toe te passen.

Beperkende overtuigingen

“En het klinkt nu misschien alsof het allemaal simpel en vanzelfsprekend was, maar dat was het zeker niet. Ik heb enorm getwijfeld over of dit is wat ik wil gaan doen. Mag ik dit wel doen? Vind ik dit echt leuk? Zitten anderen op mij te wachten? Is dit de weg die God met mij wil gaan?”

Inez heeft veel gesprekken gevoerd met mensen om haar heen, ook met Tjitske. “Vaak kon ik geen woorden vinden, maar voelde ik letterlijk obstakels in mijn lijf. Gelukkig heb ik hele fijne mensen om mij heen die hier samen met me naar wilden kijken. Ik heb lang gedacht dat ik het niet waard ben om genoeg geld te verdienen met een eigen onderneming.”

“En op een dag kwam het besef. Ik realiseerde mij dat alles binnen handbereik is. Ik moet het gewoon doen! Ik was continu op zoek naar bevestiging. Maar ik merkte vaak in mijn persoonlijke tijd met God dat hij mij niet de weg wilde laten zien, maar dat Hij mij aanmoedigt om op onderzoek uit te gaan. ‘Zet maar een stap en ontdek dat Ik bij je ben!’ Ik dacht dat ik een bevestiging van God nodig had om vooruit te komen, maar ik moest zelf eerst een stap zetten om te ontdekken dat God met me meegaat.

Ik mag vertrouwen in mijzelf en hoe spannend ook, ik ervaar nu al dat ik dit avontuur niet alleen beleef. Die eerste stap was voor mij om me aan te melden als bouwer van dōTERRA.”

Toekomstplannen en doelen

Inez heeft een duidelijk doel voor ogen: “Mijn doel is om ten minste drie mensen te vinden die ook een business willen starten met dōTERRA en hen te begeleiden bij het ontdekken van hun unieke kracht en potentieel.” Ze wil anderen inspireren om belemmerende overtuigingen los te laten en financiële vrijheid te bereiken. Inez gelooft dat zowel spirituele als financiële vrijheid mogelijk zijn en dat een vervullend leven binnen handbereik ligt. Met haar coachpraktijk ‘Tijd voor Mij’ en de integratie van oliën biedt Inez een holistische benadering om anderen te begeleiden.

Een inspirerende powervrouw

Inez’ reis naar persoonlijke groei en financiële vrijheid is een inspiratie voor ons allemaal. Haar ervaring met essentiële oliën en coaching heeft haar leven getransformeerd en ze is vastbesloten om anderen te helpen bij het ontdekken van hun eigen kracht. Inez’s woorden zeggen alles: “Ik geloof dat God ons allemaal een unieke kleur heeft gegeven om samen een prachtig kleurrijk boeket te vormen, en het delen van oliën en het bouwen in de dōTERRA business is daar een mooie mogelijkheid voor.”