Een nieuwe levensstijl met de MetaPWR Challenge

Zin om lekker fris het nieuwe jaar in te gaan? Zin een grote schoonmaak met de winter in zicht? Op 15 november 2023 begint de MetaPWR Challenge, en jij kunt nog steeds meedoen! Ben je klaar om je energieniveau te verhogen, je slaap te verbeteren en een gezondere levensstijl te omarmen? Optimaliseer je metabole gezondheid met MetaPWR van dōTERRA en met een leuke, besloten groep die jouw motiveert.

Waarom MetaPWR?

dōTERRA biedt een unieke lijn van producten die speciaal zijn ontworpen om je metabole gezondheid te optimaliseren. Met MetaPWR kun je het volgende bereiken:

✅ Controle over snacken en gewicht
✅ Activering van genen voor een langer leven
✅ Vermindering van vetcelontwikkeling
✅ Verbeterde cognitieve functie
✅ Beperking van glucosepieken
✅ Meer energie en een stralende huid

Het MetaPWR Systeem uitgelegd

Het MetaPWR-systeem, waarbij PWR staat voor Persoonlijke Wellness Gerealiseerd, bestaat uit drie verschillende producten:

MetaPWR Olie

Dit krachtige mengsel van oliën, waaronder kaneelschors, pepermunt, citroen, grapefruit en gember, is samengesteld om je zin in snacks te verminderen, de groei van vetweefsel te beperken en je metabole gezondheid te ondersteunen. Beschikbaar als olie, beadlets en softgels.

MetaPWR Assist

Dit supplement bevat naast de MetaPWR-olie nog meer kaneel, moerbei en berberine. Het reguleert en stabiliseert de bloedsuikerspiegel na de maaltijd, vermindert de absorptie van koolhydraten en suiker, en draagt bij aan een gezond vetmetabolisme. Slechts één keer per dag bij je zwaarste maaltijd innemen voor duurzame energie gedurende de dag.

MetaPWR Advantage

De Advantage combineert de kracht van 9 soorten marine collageen, natuurlijke NMN en tien andere ingrediënten die de elasticiteit, dichtheid en stevigheid van de huid kunnen verbeteren en slanke spieren en bindweefsel ondersteunen.

Ervaringen van anderen

Vele mensen hebben de voordelen van het MetaPWR-pakket al ervaren. Hier zijn enkele inspirerende quotes:

  • “Sinds het gebruik van MetaPWR ben ik meer emotioneel in balans.”
  • “Mijn lichaam voelt vitaler.”
  • “In de menopauze ben ik afgevallen van maat 44 naar 38 zonder dieet!”
  • “Een mooiere huid zonder exceemplekjes en verminderde couperose.”
  • “Voller haar, meer krullen en minder grijs.”
  • “Ik heb mijn taille terug.”
  • “Ik eet lekker en kom niet aan.”
  • “Ik slaap veel beter en ben overdag uitgeruster en helderder.”

Bestel nu en transformeer

Je kunt het MetaPWR-pakket of de afzonderlijke producten bestellen in de webshop van het Christelijk Spiritueel Centrum. Transformeer je leven met MetaPWR en ontdek een nieuwe dimensie van gezondheid en welzijn. Voor meer informatie bezoek je onze pagina. Hopelijk tot binnenkort bij de MetaPWR Challenge!